”peli” Arvostelussa Super Seducer ”Miten puhua naisille?” - KENRAALIN PELIKANAVA

Breaking

STAY WITH US

”peli” Arvostelussa Super Seducer ”Miten puhua naisille?”

Katsauksessa interaktiivinen FMV-peli Super Seducer : How to Talk to Girls, eli peli jota ei PS4 kauppapaikalle huolittu ja joka poiki ainakin yhden internet vetoomuksen pois vetämiseen Steam kauppapaikalta

Tämän interaktiivisen oppaan tai pelin, on tarkoitus erilaisten skenaarioiden kautta opastaa käyttäjäänsä, miten hurmata nainen.

Ymmärrän kyllä pelin saaman vastustuksen näin #metoo aikakautena vaikka vastaavia oppaita on julkaistu kirja/lehti/video muodossa vaikka kuinka kauan, eikä tämä välttämättä ole mitään kauheampaa, kuin mitä esimerkiksi Cosmopolitan lehdissä opastetaan.

Super seducer ohjelmalle voi kuitenkin antaa pisteet kotiin siitä, että sen tarjoamat täysin väärät ja sikamaiset vastaus vaihtoehdot näytetään loppuun saakka, jossa pelaaja saa kuulla kunniansa eikä mennä sieltä mistä aito on matalin eli rasti ruutuun ja valitse joku muu vastaus.

Toki pelin oikeina pitämät vastaukset ovat välillä sellaisia, että en ainakaan itse allekirjoita niitä oikeaksi tavaksi keskustella oikeassa elämässä.

Steam kauppapaikka:

https://store.steampowered.com/app/695920/Super_Seducer__How_to_Talk_to_Girls/

► Tilaa kanavani, ei maksa mitään: https://goo.gl/NdWM0E
► Mun viimeisin video! https://goo.gl/Yoiipq
► Mikä on suosituin videoni? https://goo.gl/MvEfg3
► My English subtitled [cc] videos: https://goo.gl/Pn4Hmu

Music from Jukedeck – create your own at http://jukedeck.com

#superseducer #pelivideot #peliarvostelu

https://www.youtube.com/watch?v=2JQbDQtLg4o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti